Aanbieding!

eGlove Ski

35.95

eGlove eSki
Je neemt je telefoon overal mee naartoe. Niet alleen om bereikbaar te blijven, maar ook zeker om foto’s te schieten van memorabele momenten, en deze te delen met dierbaren. Met de eGlove eSki ben je verzekert van kwaliteitshandschoenen, en kun je moeiteloos je telefoon gebruiken op de piste.

Wissen
Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

In het kort

  • Handschoenen ontwikkeld voor het gebruik op de piste
  • Getest tot -20 graden celcius
  • Gepatenteerd design op duim en wijsvinger voor soepel smartphonegebruik, terwijl het wind, regen en sneeuw buitensluit
  • Uitsluitend het gebruik van hoogwaardige materialen
  • Waterdicht en winddicht
  • Elastieke polsband om de natuurelementen buiten te houden
  • Gebruikt door Pam Thorburn, een team Groot-Britannië Ski-X kampioen

Smartphone handschoenen op de piste
Met steeds meer mogelijkheden tot internetverbinding op en rond de pistes, wordt het gebruik van de smartphone ook daar steeds ruimer. Echter bij de bediening vormen koude handen een probleem. Wij bieden je nu de oplossing met één van de beste ski-handschoenen, de eGlove eski. Hiermee bedien je, met je handschoenen aan, moeiteloos je smartphone!

Zonder ergens op in te leveren
Je hoeft niet bang te zijn dat je inlevert op andere eigenschappen als warmte, grip of voering. De eGlove eSki is een buitengewoon kwalitatieve handschoen, die alle eigenschappen bezit om een ideale ski-handschoen te zijn. Het gebruik van de beste materialen, een zachte, warme binnenvoering. Water- en winddicht, en getest tot maarliefst -20 graden celsius.

Gebruikt door professionals
eGlove is ontstaan door enthousiastelingen, en gebruikt door professionals. eGlove is in 2009 in Engeland opgericht toen de ontwikkelaars ervoeren dat het bedienen van een smartphone op een ijzige berg geen optie was. eGlove eSki wordt onder andere gebruikt door Pam Thornburn, een Ski-X kampioen van Engeland.

Extra informatie

Maat

Extra Large, Extra Small, Large, Medium, Small


Exclusive producten

Speciale categorie van producten