Aanbieding!

OR’ Sensor Glove

39.95

Een absolute specialist
Outdoor Research is een bedrijf dat al 27 jaar lang kleding en accessoires ontwikkelt voor avonturiers die bergen en kou trotseren. Dit maakt hen een super-specialist op het gebied van handschoenen, en dat merk je.

Wissen
Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

In het kort

  • TouchTec™ Leather palm technologie
  • Dubbellaagse MirrorSeam™ fleece-laag
  • Verborgen naden met behulp van MotionWrap™
  • Voorgevormde polssluiting om wind buiten te houden
  • Man en vrouw versie, in totaal maar liefst 7 maten
  • Goed gevormde slimfit, voor een heerlijke pasvorm
  • Twee verschillende bewerkingen op de bovenkant van de hand voor man of vrouw
  • Alle vingers gebruiken op je touchscreen
  • Het best te gebruiken tussen -4 en 4 graden


TouchTec™ leather meets hi-tech

TouchTec leather is een leersoort dat zich onderscheidt door touchscreens te kunnen bedienen. Normale handschoenen kunnen dit niet. Door deze technologie kan leer op de kenmerkelijke originele manier worden verwerkt in, bijvoorbeeld, touchscreen handschoenen. Bovendien is TouchTec leer warm, zacht, waterdicht, vuil- en vlekkenwerend en winddicht. Precies wat je van een ‘normale’ leren handschoen zou verwachten.
Ruim 27 jaar ervaring
Outdoor Research ontwikkelt al jarenlang kleding en accessoires voor de avonturiers. Dit maakt hen een specialist in het ontwikkelen van kwaliteitskleding dat voldoet aan de wensen van de gebruiker. Alle producten worden uitvoerig getest onder gematigde tot extreme weersomstandigheden, en vervolgens gemodificeerd tot er een volwaardig product uit komt. Alleen die producten dragen de naam Outdoor Research.

Waterdicht leer
De palm en vingers van de handschoen zijn gemaakt van het gepatenteerde TouchTec Leather. Dit draagt bovendien ook de eigenschap waterdicht te zijn. De bovenzijde van de handschoen is gemaakt van dubbellaags MirrorSeam™ fleece. Dit is niet waterdicht, maar droogt bijzonder snel.

Perfect pasvorm
Door te kiezen voor een grote reeks pasvormen, maar liefst zeven maten verdeeld over mannen en vrouwen, heb je altijd een perfecte pasvorm. Bekijk voor de beste pasvorm de maattabel.

Het briljante broertje: als beste getest
Het broertje, de Biosensor Liners, is door Touchscreenglovereviews.com uitgeroepen tot beste handschoen van het moment. Je kunt wel stellen dat Outdoor Research een van de koplopers is op het gebied van touchscreen handschoenen.

“Wow! To date, the Outdoor Research Biosensor Liners are hands down the best glove liners I have tried.” – Touchscreenglovereviews.com

Over Outdoor Research (OR)
Outdoor Research (OR) begon 27 jaar geleden in Seattle, Washington. Tot op heden is het een bedrijf van, en voor outdoor enthousiastelingen. OR focust op het creeren van ijzersterke producten voor ‘human powered adventure’. Het bedrijf heeft een positief en charismatisch karakter, die graag doen wat zij doen. Ze creeeren voornamelijk kwalitatief hoogstaande producten in niche markten, en staan pal achter hun producten.

Extra informatie

Maat

Man – Large, Man – Medium, Man – Small, Man – Xtra Large, Vrouw – Large, Vrouw – Medium, Vrouw – SmallExclusive producten

Speciale categorie van producten