Aanbieding!

OR’ Biosensor Liners

15.95

Een absolute specialist
Outdoor Research is een bedrijf dat al 27 jaar lang kleding en accessoires ontwikkelt voor avonturiers die bergen en kou trotseren. Dit maakt hen een super-specialist op het gebied van handschoenen, en dat merk je.

Wissen
Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Als beste getest
Volgens een onafhankelijke partij, Touchscreenglovereviews.com, de beste touchscreen handschoen tot op heden.
“Wow! To date, the Outdoor Research Biosensor Liners are hands down the best glove liners I have tried.”¬†– Touchscreenglovereviews.com

In het kort

  • De best geteste smartphone handschoen volgens www.touchscreenglovereviews.com
  • Slimfit pols sluiting om wind buiten te houden
  • Man en vrouw versie, in totaal maar liefst 7 maten
  • Gemaakt van 95% marino wool, 5% elasthaan
  • Wijsvinger en duim gebruiken om touchscreen mee te bedienen
  • Het best te gebruiken tussen -4 en 4 graden


Marino wool meets hi-tech

De Biosensor Liners is de eerste smartphone handschoen die (bijna volledig) bestaat uit marino wool. Dit zorgt ervoor dat de handschoen relatief dun is, maar niets inlevert aan warmte. Marino wool staat bekend om de buitengwoon hoge kwaliteit, en dat kunnen we ook zeggen van de Outdoor Reseach Biosensor Liners.

Ruim 27 jaar ervaring
Outdoor Research ontwikkelt al jarenlang kleding en accessoires voor de avonturiers. Dit maakt hen een specialist in het ontwikkelen van kwaliteitskleding dat voldoet aan de wensen van de gebruiker. Alle producten worden uitvoerig getest onder gematigde tot extreme weersomstandigheden, en vervolgens gemodificeerd tot er een volwaardig product uit komt. Alleen die producten dragen de naam Outdoor Research.

Accuraat; altijd raak
Ondanks dat de Bioliner Sensor slechts 2 vingers heeft dat de touchscreen kan bedienen, zegt dat niets over kwaliteit. Nog nooit waren 2-vinger touchscreen gloves zo accuraat. Dankzij de het warme marino wool, blijft de handschoen relatief dun waardoor langere berichten typen geen enkel probleem meer is.

Perfect pasvorm
Door te kiezen voor een grote reeks pasvormen, maar liefst zeven maten verdeeld over mannen en vrouwen, heb je altijd een perfecte pasvorm. Bekijk voor de beste pasvorm de maattabel.

Briljante afwerking
Veel geweven smartphone handschoenen hebben een matige afwerking tussen de vingers, op de vingertop, en tussen wijsvinger en duim. Ook hier laat Outdoor Research zien dat jarenlange ervaring zijn sporen nalaat. De Biosensor Liners zijn op alle drie de punten perfect afgewerkt, waardoor wind beter wordt buiten gehouden, en je geen last hebt van een naad tijdens het typen.

Over Outdoor Research (OR)
Outdoor Research (OR) begon 27 jaar geleden in Seattle, Washington. Tot op heden is het een bedrijf van, en voor outdoor enthousiastelingen. OR focust op het creeren van ijzersterke producten voor¬†‘human powered adventure’. Het bedrijf heeft een positief en charismatisch karakter, die graag doen wat zij doen. Ze creeeren voornamelijk kwalitatief hoogstaande producten in niche markten, en staan pal achter hun producten.

Extra informatie

Maat

Man – Large, Man – Medium, Man – Small, Man – Xtra Large, Vrouw – Large, Vrouw – Medium, Vrouw – SmallExclusive producten

Speciale categorie van producten