Aanbieding! Geen voorraad

Mujjo Leather Glove

69.95

Hightech meets fashion

Na het succes van de Mujjo touchscreen gloves in 5 verschillende kleuren, leggen ze de lat nu nog iets hoger. Een top of the line revolutionaire handschoen, van Ethiopisch lamsleer.

Wissen
Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

In het kort:

  • 100% wollen binnenvoering
  • Buitenzijde van echt Ethiopisch lamsleer
  • Uitzonderlijk minimalistisch design, met oog voor detail
  • Wind- en waterdicht, vuil-afstotend
  • Te gebruiken op alle moderne touchscreens
  • Gehele handschoen gebruiken, niet gelimiteerd tot vingertoppen
  • Unieke nano-technologie

Neem ieder telefoontje aan, met leren handschoenen
Reguliere leren handschoenen werken niet met touchscreens, deze handschoenen wel! Deze leren handschoenen werken feilloos met bijna ieder touchscreen, mogelijk gemaakt door revolutionaire nano-technologie.

Hightech meets fashion
Gemaakt van het fijnste Ethiopische lamsleer, is deze handschoen vanaf de grond af opgebouwd om een touchscreen handschoen te zijn. Het leer is zacht, warm en duurzaam zoals ieder zou verwachten van uitstekend leer. Hedendaags, gebalanceerd en elegant design gecombineerd met een ongeëvenaarde touchscreen ervaring maken deze handschoenen werkelijk uniek. Een speciale behandeling zorgt ervoor dat het leer waterafstotend, winddicht en vuil-afstotend zijn, en biedt uitstekende anti-microbiële eigenschappen.

Uitstekend design, detail en afwerking
De handschoen heeft twee drukknopen op de hiel waaraan het leer vastgedrukt kan worden, afhankelijk van de grootte van de gebruikers’ pols. De matte afwerking van het leer, de elegante matte leren knoop en schuine lijn op de hiel van de handschoen dragen bij aan een sterk gebalanceerd, maar minimalistisch, uniek design. Het design is het resultaat van zorgvuldige studie naar de beste balans tussen prestatie, esthetiek en ongelimiteerde touchscreen ervaring. Bijzonder getalenteerde Europeaanse ambachtslieden, die de hoogst mogelijk aandacht aan detail en precisie besteden, creëren ieder exemplaar.

Nano-technologie
Capacitieve touchscreens werken door de bio-elektriciteit uit je huid door te sturen. Revolutionair nano-technologie verwerkt in het leer van de handschoen bootst de geleidende eigenschap van de menselijke huid na; hierdoor zijn de handschoenen te gebruiken op een touchscreen. De nano-technologie functioneert los van de menselijke huid, hierdoor konden we een volledig geïsoleerde handschoen creëren, met een 100% wollen binnenvoering. Het leer behoudt alle oorspronkelijke kenmerken, en biedt de dragen maximale comfort en beweeglijkheid net als iedere andere handschoen. De handschoenen zijn van de grond opgebouwd met als doel een ongelimiteerde touchscreen evaring.

Ongelimiteerde evaring
Andere handschoenen zijn vaak gelimiteerd in functionaliteit tot één of twee vingertoppen, Mujjo’s handschoenen bieden een ongelimiteerde ervaring door alle vingertoppen en zelfs de palm van je hand te kunnen gebruiken. Geen metalen punt op je vingertop, of gebrekkige vlakken dat het gebruik ernstig limiteert.

Te gebruiken op bijna ieder touchscreen
Reguliere leren handschoenen werken niet met touchscreens, deze leren handschoenen wel. Je kunt moeiteloos ieder telefoontje beantwoorden, of een bericht versturen zonder ze uit te hoeven doen. Mujjo’s leren handschoenen werkt met iedere capacitieve touchscreen, waaronder – maar niet gelimiteerd tot – iPhone 5 (en eerdere versies), Samsung Galaxy, HTC, LG of welke touchscreen je ook gebruikt. Ze werken tevens ook op iPads, Galaxy Tab’s en soortgelijke tablets.

Het fijnste Ethiopische lamsleer
Gemaakt van het fijnste Ethiopische lamsleer, bekend voor het bieden van de beste isolatie van alle soorten leer. Mujjo’s leren touchscreen handschoenen beiden niet alleen functionaliteit, maar ook warmte, duurzaamheid en een comfortabele pasvorm. De matte afwerking van het leer draagt bij aan een minimalistisch, maar typische urban look.

Winddicht en waterdicht
Het lamsleer heeft een voering van 100% zacht natuurlijk wol, om het vochtige koude winterweer buiten te houden. Een speciale behandeling van het leer maakt het water- en winddicht, vuil afstotend en biedt uitstekende anti-mocrobiale eigenschappen.

Extra informatie

Maat

Unisex 8.5Exclusive producten

Speciale categorie van producten