Aanbieding!

Mujjo Coral Pink

15.95

Designers handschoenen van Nederlandse bodem
Een bekend fenomeen tijdens de winter; je touchscreen werkt niet met je normale handschoenen. Daarom kwam Mujjo met een revolutionair product op de markt: touchscreen handschoenen. Deze winter kun je, met de Mujjo handschoenen aan, al je touchscreen apparaten blijven bedienen!

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

In het kort

  • Verkrijgbaar in 5 kleuren; BlackNatural GreySandstoneLavender en Coral Pink
  • Houd uw handschoenen aan in de winter
  • Bedien het touchscreen van uw smartphone of tablet
  • Werkt voor al uw vingers
  • Werkt op elk capacitive touchscreen
  • Geschikt voor elke hand door speciale vezels
  • Twee maten (S/M voor vrouwen/kinderen) en (M/L voor mannen), handschoen is identiek

Improved features
Isolatie, esthetiek, anti-pluizing en pasvorm. Het was de uitdaging deze basis-eigenschappen te verbeteren. Hieruit is de A/W 12-13 touchscreen glove collectie geboren, beschikbaar in Black, Natural Grey, Sandstone, Lavender en Coral Pink. Bij de ontwikkeling van de nieuwe textuur hebben we letterlijk urenlang geSMSt in een ijsbox. Het resultaat is een optimale balans van insulatie, geleidingsvermogen en elasticiteit.

Beschikbaar in 5 kleuren
Voorheen alleen nog maar beschikbaar in black, komt de nieuwe A/W 12-13 touchscreen gloves collectie in 4 nieuwe kleuren om wat kleur toe te voegen aan grijze herfst en winterdagen. Natural Grey, Sandstone, Lavender en Coral Pink. Deze natuurlijke kleuren geven de handschoenen een speciale uitstraling. Kies de kleur die bij jou outfit past!

Ongelimiteerde ervaring
Concurrerende touschscreen handschoenen zijn vaak gelimiteerd in functionaliteit tot één of twee vingertoppen. In contrast ervaar je bij Mujjo handschoenen een ongelimiteerd gebruik, waarbij je je gehele hand kunt gebruiken, waaronder zelfs de palm van je hand, knokkels, en uiteraard 10 vingers. Deze winter hoef je jouw verslaving voor [die favoriete game van je] niet op te geven.

Hoe werkt het
Om handschoenen geleidend te maken, hebben we hoge kwaliteit zilver-omhullend nylon vezel door de handschoen geweven. Capacitieve touchscreens werken door de bio-elektriciteit uit je handen waar te nemen. De zilver-omhullende nylon vezels maken de handschoen geleidend en daardoor werkzaam op je touchscreen.

Werkt op bijna ieder touchscreen
Reguliere winter handschoenen werken niet op touchscreens; deze handschoenen wel. Je kunt gemakkelijk een telefoontje beantwoorden, of een berichtje versturen zonder je handschoenen af te nemen. Mujjo’s touchscreen gloves werken met alle capacitieve touchscreen apparaten, waaronder – maar niet gelimiteerd tot – iPhone 5 (en eerdere modellen), Galaxy S3 (en eerdere modellen), HTC, LG of welke touchscreen telefoon dan ook. Niet te vergeten, ze werken ook op je capacitieve tablets, waaronder iPad en Galaxy Tab.

Past iedere hand
We hebben verschillende vormen en maten getest op telloze handen om de perfecte pasvorm te vinden. De nieuwe hoge textuur dichtheid verbetert isolatie, maar blijft ondertussen zeer rekbaar. Met dank aan deze elasticiteit nemen de handschoenen de vorm van je hand aan, en biedt het een strakke pasvorm, wat een optimatle type-ervaring garandeerd. We houden ervan dingen simpel te houden, dus zijn de handschoenen beschikbaar in twee maten, S/M en M/L.

Anti-pluis
We hebben kilometers draad getest om verbeterde anti-pluis eigenschappen te vinden voor de nieuwe handschoenen. Het verbeterde draad is sterk en voel zacht aan. Het duurzame materiaal zorgt ervoor dat deze touchscreen handschoenen lang mooi blijven en je er de hele winter optimaal van kan genieten.

Extra informatie

Maat

M/L (Man), S/M (Vrouw)Exclusive producten

Speciale categorie van producten