Aanbieding!

Itouchi

9.95

Itouchi
Een nieuw merk van Nederlandse bodem. Itouchi speelt in op een iets lagere prijsklasse, perfect als instapmodel. Bijzonder goede touchscreen accuratie, ontwikkeld met 50% wol.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

In het kort

  • Ideaal als instapmodel
  • 5 vingerige touchscreen gloves
  • Bijzonder goede accuratie
  • Unisex in 3 verschillende maten: S – M – L
  • Slimfit pols sluiting om wind buiten te houden
  • Bestaan uit onder andere: 50% wol, acryl en elasthaan
  • Modern design

Het grote verschil
De goedkoopste handschoen in het assortiment, maar doet wat betreft nauwkeurigheid van bediening zeker niet onder voor de duurdere merken. Het verschil zit hem in het feit dat het touchscreen bij deze handschoen alleen reageert op de vingertoppen en niet op de rest van de handschoen. Deze handschoen laat iets meer wind door dan de duurdere merken, wat wel weer ideaal is voor de iets minder koude dagen die onze winters ook kennen.

Samenstelling van materiaal
Door gebruik te maken van verschillende materialen zijn de Itouchi smartphone handschoenen warmer, voelen gladder aan dan katoen, zijn comfortabeler en hebben een blijvend passende vorm aan je hand. Het werken op touchscreen gaat soepel en precies.

Warmer dan prijsklasgenoten
De meeste touchscreen handschoenen in deze prijsklasse bestaan voor 100% uit acryl, en zijn daardoor minder warm. De Itouchi touchscreen gloves bestaan voor 50% uit wol, en zijn daardoor een stuk warmer dan vergelijkbare producten.

Ideaal voor tijdens het sporten
De Itouchi handschoenen zijn ook erg geschikt als sport-handschoen; zo tennis, fiets en hardloop je zonder koude handen, terwijl je wel in contact met de wereld blijft via de telefoon of tablet.

Extra informatie

Maat

Large, Medium, SmallExclusive producten

Speciale categorie van producten