Aanbieding!

Agloves Sport

11.95

Blijf bewegen met de Agloves Sport. Beantwoord een snel telefoontje, zet een ander nummer op. Extra zilvergaren om warmte te behouden, een perfecte slimfit pasvorm om de wind buiten te houden.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Eigenschappen.

  • Nummer #1 handschoen voor nauwkeurige touch
  • Slimfit pols sluiting om wind buiten te houden
  • Unisex
  • 15% zilvergaren
  • Ademend
  • Geen rare vingertoppen – met je gehele handschoen het touchscreen besturen

 

Touch Gloves.
Normale handschoenen werken niet op touchscreens. Daarom heeft Agloves een revolutionair, 10-vinger touch glove ontworpen dat op alle apparaten werkt: iPhone, HTC, Samsung, tablets. Agloves Sport integreert gepatenteerde zilver-technologie in iedere vezel van de handschoen, waardoor je een optimale mix van geleiding en thermo-regulatie in ieder paar handschoenen bereikt. Niet meer je vingertoppen weg laten vriezen deze winter. Nu kun je telefoontjes beantwoorden zonder je handschoenen uit te doen – met Agloves!

Voor het sms’en op een touchscreen zijn de handschoenen van Agloves het beste wat de markt op dit moment te bieden heeft. In Amerika worden de handschoenen van Agloves continu tot nummer één touch gloves verkozen op het gebied van precisie en nauwkeurigheid.

Geen typefouten meer.
SMS, typ, swipe en scroll net alsof je zonder handschoen werkt. Agloves Sport heeft een nagenoeg onzichtbare naad rond de vingertoppen, voor meer comfort en een behendige touch. Smartphone handschoenen horen geen type-fouten te maken. Deze handschoenen werken net als je blote hand.

Dikker = Warmer.
Zilver is een natuurlijke thermoregelaar, wat inhoudt dat het warmte vangt in de bron, en dat houdt je handen nog warmer. In de jaren 80 gebruikte wetenschappers zilver in ruimte-dekens om astronauten warmte te geven. Agloves Sport zijn ontworpen met 15% echt zilver-garen, en gebruikt geen nikkel-, koper-, of tinlegeringen.

Agloves Sport zijn ideaal voor
 

Extra informatie

Maat

S/M, M/L, XL


Exclusive producten

Speciale categorie van producten